Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Νόμους για πάγωμα εξώσεων μέχρι τέλος Σεπτέμβρη και φοροελαφρύνσεις για μείωση ενοικίων ψήφισε η Βουλή
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/05/2020 16:52


Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε ομόφωνα δύο νόμους για τα ενοίκια. Πρόκειται για τον νόμο με τον οποίο παρέχονται φορολογικές ελαφρύνσεις προς ιδιοκτήτες που μειώνουν τα ενοίκια εθελοντικά και για νόμο που παρατείνει την ισχύουσα αναστολή  κάθε  διαδικασίας προς ανάκτηση κατοχής ακινήτου μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2020.
 
Ο πρώτος νόμος ψηφίστηκε με την ομόφωνη αποδοχή από τη Βουλή νομοσχεδίου για τον φόρο εισοδήματος και ο δεύτερος με υπερψήφιση τροποποιητικής πρότασης νόμου για το ενοικιοστάσιο.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C