Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

Με νέους μάρτυρες κατηγορίας συνεχίστηκε η υπόθεση πινακίδων του Δ. Πάφου
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 11/07/2019 16:11


Με την προσκόμιση πέντε νέων μαρτύρων κατηγορίας συνεχίστηκε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης πινακίδων του Δήμου Πάφου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου. Αρχικά κατέθεσε η Μαρία Χατζηζηνοβίου, η οποία εργάζεται στον Δήμο Πάφου στο Γραφείο Προσφορών. 

«Καμία συμμετοχή δεν είχα στην διαμόρφωση των πρακτικών»,  ήταν η απάντηση της μάρτυρος στον δικηγόρο Σάββα Μάτσα , συνήγορο υπεράσπισης του διευθυντή  της εταιρείας πινακίδων ΕΤΝΑ , Χρίστο Ιωάννου και της εταιρείας του.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C