Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Τις δυνατότητες της Μαρίνας Αγίας Νάπας εξετάζουν πλοία του Πολεμικού Ναυτικού
ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 21/05/2020 13:12


Στις εγκαταστάσεις της Μαρίνας Αγίας Νάπας φιλοξενούνται την Πέμπτη πέντε σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια δοκιμαστική επίσκεψη κατά την οποία θα εξεταστούν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι επιχειρησιακές δυνατότητες της μαρίνας.
 
Στρατιωτική πηγή επεσήμανε στο ΚΥΠΕ ότι μετά από πρόταση της κατασκευάστριας εταιρείας, οι τεχνικές προδιαγραφές της μαρίνας προνοούν τη δυνατότητα φιλοξενίας πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού στις εγκαταστάσεις της. Υπέδειξε συναφώς τη στρατηγική και επιχειρησιακή σημασία που έχει η μαρίνα για την Επαρχία Αμμοχώστου, λόγω και της παρουσίας των Βρετανικών Βάσεων που παρεμβάλλονται μεταξύ των ελεύθερων περιοχών της Επαρχίας και της υπόλοιπης επικράτειας.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C