Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Τόκιο και άλλες έξι επαρχίες (2)
ΚΥΠΕ - Γαλλικό Πρακτορείο - Ιαπωνία/ΤΟΚΙΟ 07/04/2020 13:08Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έθεσε το Τόκιο και άλλες έξι επαρχίες της Ιαπωνίας ο Πρωθυπουργός Σίζο Αμπε.

Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε πως η κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα διαρκέσει ένα μήνα σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο.

Οι τοπικές κυβερνήσεις έχουν αρμοδιότητα να καλέσουν το κόσμο να μείνει στα σπίτια του και να δώσουν εντολές για κλείσιμο επιχειρήσεων.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C