Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Κοντά σε συμφωνία οι ΥΠΟΙΚ, λέει ο Σεντένο, ενώ αναβάλλεται για ακόμα μια ώρα το Eurogroup
ΚΥΠΕ - Αθανάσιος Αθανασίoυ - Βέλγιο/Βρυξέλλες 09/04/2020 19:21Άλλη μια ώρα καθυστέρηση στην έναρξη του Eurogroup ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος του Προέδρου Μάριο Σεντένο, Λουίς Ρέγκο. Η νέα ώρα έναρξης θα είναι η 19:00 Βρυξελλών. Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος Σεντένο σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του δηλώνει ότι οι Υπουργοί Οικονομικών είναι κοντά σε συμφωνία. Όπως τόνισε, "αυτή τη φορά θα αρθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων".

Συγκεκριμένα, ο Μάριο Σεντένο δήλωσε ότι "καθώς ξεκινάμε και πάλι την τηλεδιάσκεψη του eurogroup, διακυβεύονται πολλά. Καλώ όλους τους Υπουργούς Οικονομικών να συμφωνήσουμε σε ένα γενναίο και φιλόδοξο πλάνο για να θωρακίσουμε τις οικονομίες μας, εις απάντηση σε αυτή την κοινή απειλή: ένα δίχτυ ασφαλείας για να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους, τις επιχειρήσεις και τις οικονομίες των Κρατών Μελών. Ένα πλάνο που μας δίνει ελπίδα να ξεπεράσουμε την κρίση, όσο βυθιζόμαστε προς την ύφεση"

"Είμαστε σε όλο αυ

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C