Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Το Βέλγιο μειώνει σε 4 ημέρες το χρόνο αναμονής γα κλινικές δοκιμές σε εμβόλια και νέα φάρμακα
ΚΥΠΕ - Αθανάσιος Αθανασίoυ - Βέλγιο/Βρυξέλλες 30/03/2020 11:52


Η Πρωθυπουργός του Βελγίου Σοφί Ντε Βιλμέες ανακοίνωσε την απόφαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να "μειώσει τον χρόνο αναμονής για κλινικές δοκιμές σε εμβόλια και νέα φάρμακα".

Ως εκ τούτου "κλινικές δοκιμές εμβολίων και νέων φαρμάκων μπορούν τώρα να ξεκινήσουν τέσσερις ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας AFMPS, ενώ η ως τώρα περίοδος αναμονής ήταν δύο εβδομάδες έως ένα μήνα", εξήγησε η Πρωθυπουργός. "Πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα ταλέντα και τις δεξιότητες στη χώρα μας στον φαρμακευτικό τομέα, διότι όλες οι δυνάμεις είναι απαραίτητες σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στον COVID19", σημείωσε.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C