Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την αλληλεγγύη του για τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Μακρόν στον Κ. Μητσοτάκη     CNA   Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ, λέει στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της πρεσβείας     CNA   Την Κυριακή στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου     CNA   Με αίτηση στον Έπαρχο η βοήθεια στους ιδιοκτήτες σπιτιών στις «Λίμνες» στο Πισσούρι     CNA   Μοσχεύματα από την Κύπρο δίνουν ελπίδα ζωής σε ασθενείς στο Ισραήλ     CNA   

Ο κοινός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός διχάζει τη γερμανική κυβέρνηση και προκαλεί σύγκρουση με τη Γαλλία
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 11/02/2019 21:24


Διχασμένος εμφανίζεται ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Γερμανία σχετικά με το θέμα του κοινού ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, την ώρα που το ζήτημα ξεκίνησε σήμερα να συζητείται στους θεσμούς της Ευρωζώνης.

Αυτό αποκαλύπτει επερώτηση που έγινε από το κόμμα των Πρασίνων προς το Υπουργείο Οικονομικών, ειδικά για τον τρόπο με τον οποίο θα χρηματοδοτείται το κοινό αυτό ταμείο της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού Οικονομικών, Όλαφ Σολτς «ο κυβερνητικός συνασπισμός δεν έχει ακόμη αποφασίσει το ποια θα είναι η στάση του και η γερμανική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει την στάση της».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/08/2019
Όγκος:185.422.16
CSE:70.390  0.770%
FTSE/CySE:42.280  0.810%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα35°C