Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ταυτοποιήθηκε η πρώτη σορός που εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό. Ανήκει στην Marry Rose Tiburcio     CNA        CNA   -Διαβουλεύσεις για πτήσεις Αλεξάνδρειας – Κύπρου με ναύλο €60     CNA   --Προς έκδοση δύο ομολόγων, 5ετους και ενός 30ετούς, κινείται η Κυπριακή Δημοκρατία     CNA        CNA   Αρχίζει την Τετάρτη η διαδικασία εγγραφής των δικαιούχων στο ΓεΣΥ     CNA        CNA   Σε 24ωρη απεργία στις 9 Μαΐου 2019 κατέρχονται οι λιμενεργάτες στο λιμάνι Λεμεσού     CNA        CNA   

Ο κοινός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός διχάζει τη γερμανική κυβέρνηση και προκαλεί σύγκρουση με τη Γαλλία
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 11/02/2019 21:24


Διχασμένος εμφανίζεται ο κυβερνητικός συνασπισμός στη Γερμανία σχετικά με το θέμα του κοινού ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, την ώρα που το ζήτημα ξεκίνησε σήμερα να συζητείται στους θεσμούς της Ευρωζώνης.

Αυτό αποκαλύπτει επερώτηση που έγινε από το κόμμα των Πρασίνων προς το Υπουργείο Οικονομικών, ειδικά για τον τρόπο με τον οποίο θα χρηματοδοτείται το κοινό αυτό ταμείο της Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού Οικονομικών, Όλαφ Σολτς «ο κυβερνητικός συνασπισμός δεν έχει ακόμη αποφασίσει το ποια θα είναι η στάση του και η γερμανική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει την στάση της».

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:04/23/2019
Όγκος:125.913,01
CSE:70,240  -0,470%
FTSE/CySE:42,210  -0,540%
Λευκωσία23°C
Λάρνακα22°C