Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Μείωση ρεκόρ 18% των λιανικών πωλήσεων στο ΗΒ τον Απρίλιο, σε ρεκόρ ο κρατικός δανεισμός
ΚΥΠΕ - Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων - Βρετανία/ΛΟΝΔΙΝΟ 22/05/2020 15:51


Μείωση ρεκόρ κατά 18% σημείωσαν τον Απρίλιο οι λιανικές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, εκτινάσσοντας τον κυβερνητικό δανεισμό σε πρωτοφανές επίπεδο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή.

Ο κρατικός καθαρός δανεισμός ανήλθε στο ρεκόρ των 62,1 δισεκατομμυρίων στερλινών (68,3 δισεκατομμύρια ευρώ) τον περασμένο μήνα, παρουσιάζοντας μια τεράστια αύξηση από τον δανεισμό ύψους 10,9 δισεκατομμυρίων στερλινών που υπήρξε τον περσινό Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής (ONS).
 
Ο δανεισμός έρχεται τη στιγμή που το κράτος προσφέρει μια άνευ προηγουμένου οικονομική στήριξη σε επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της καταβολής έως και 80% των μισθών των εργαζομένων.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C