Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε ερευνητικές γεωτρήσεις τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοίνωσε ο Γ. Λακκοτρύπης     CNA        CNA   Το αργότερο σε μια εβδομάδα θα αποσταλεί η επιστολή του Προέδρου για την πρόταση Ακιντζί, λέει στο ΚΥΠΕ ο Β. Πάλμας     CNA   --Το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με άλλους φορείς καταγράφει εκκλησίες στα κατεχόμενα     CNA   Στην Κύπρο την άλλη εβδομάδα ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ για ειρηνευτικές επιχειρήσεις     CNA   Σύλληψη 12 αλλοδαπών στην Αγία Νάπα για υπόθεση βιασμού     CNA   --

Νεαρή Κύπρια, νικήτρια διαγωνισμού, γίνεται Ύπατη Αρμοστής για μια μέρα
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 26/06/2019 10:20


Στα πλαίσια της προώθησης της ισότητας των φύλων και των ηγετικών προσόντων των γυναικών, ο Βρετανός Ύπατος Αρμοστής Στίβεν Λίλι υποδέχθηκε στις 24 Ιουνίου μια νεαρή Κύπρια, τη Δανάη Ξάνθη, ως ομόλογό του για μια μέρα, ούτως ώστε να της δώσει μια γεύση του πώς εργάζεται ένας διπλωμάτης.
 
Η Δανάη ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού «Ύπατος Αρμοστής για μια Μέρα» που διοργάνωσε η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας.
 
Η μέρα της με τον Ύπατο Αρμοστή περιλάμβανε υψηλού επιπέδου επαφές, μεταξύ άλλων με τη Βρετανίδα Υπουργό Άμυνας Πένι Μόρντοντ, τον Κύπριο Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη, την Αναπληρώτρια Ειδική Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, τη σύμβουλο Ισότητας Φύλων του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών Τζόζι Χριστοδούλου, καθώς και με γυναίκες του Μεσογειακού Δικτύου Μεσολάβησης.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:17/07/2019
Όγκος:228.786,11
CSE:70.770  -0.510%
FTSE/CySE:42.500  -0.450%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα28°C