Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Προσπάθησα να αλλάξω τους ανθρώπους ασφαλείας μας, παραδέχεται ο Μποσλονάρου σε ηχογράφηση
ΚΥΠΕ - ΑΠΕ - Βραζιλία/ Μπραζίλια 23/05/2020 11:37


Ο Βραζιλιάνος Πρόεδρος Ζαίχ Μπολσονάρου δήλωσε στους Υπουργούς του ότι δεν ήταν πρόθυμος να δει την οικογένεια ή τους φίλους του να «βρουν τον μπελά τους» λόγω της αδυναμίας του να αλλάξει τους αξιωματούχους του επιβολής του νόμου, σύμφωνα με ένα βίντεο που δόθηκε χθες Παρασκευή στην δημοσιότητα από ένα δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Σε μια ηχογράφηση μιας υπουργικής συνάντησης στις 22 Απριλίου, ο Μπολσονάρου ακούγεται να λέει ότι είναι δικαίωμά του να αλλάξει αξιωματούχους επιβολής του νόμου, τους προϊσταμένους τους ακόμη και έναν Υπουργό. «Προσπάθησα να αλλάξω επισήμως τους ανθρώπους ασφαλείας μας στο Ρίο ντε Ζανέιρο και δεν μπόρεσα.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C