Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Μεγάλες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, απαγόρευση κυκλοφορίας σε περισσότερες από σαράντα πόλεις     CNA   Το Υπουργικό αποφασίζει σήμερα για γ’ φάση άρσης περιορισμών, στο τραπέζι και ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός €220 εκατομμυρίων     CNA   Αστυνομία: 439 έλεγχοι σε υποστατικά παγκύπρια χωρίς παραβάσεις     CNA   Πάνω από 6,4 εκατ. τα κρούσματα Covid-19 παγκόσμια     CNA   Τηλεδιάσκεψη Υπουργών Εξωτερικών Κύπρου, Ελλάδας και Ιορδανίας σήμερα     CNA   Για τη Λιβύη συνομίλησε ο ΥΠΕΞ με Εκπρόσωπο του Πούτιν     CNA   

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ντιναμό Δρέσδης, δεν επεκτείνεται όμως καραντίνα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/05/2020 12:05


Άλλα δύο άτομα διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό στην γερμανική ομάδα Ντιναμό Δρέσδης, στην οποία είχαν διαγνωστεί στις αρχές του μήνα τρία μέλη θετικά στον ιό.
 
Το πρώτο κρούσμα είχε εντοπιστεί στις 4 Μαΐου ενώ πέντε μέρες αργότερα είχαν εντοπιστεί άλλα δύο. Από τότε όλη η ομάδα είχε απομονωθεί και οι αγώνες της ομάδας είχαν αναβληθεί.
 
Και ενώ η δεκατετραήμερη καραντίνα της ομάδας πλησίαζε στο τέλος, η Ντιναμό ανακοίνωσε ότι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής (τέταρτος) και ένα μέλος του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Παρόλα αυτά, η ομάδα ανακοίνωσε ότι οι υγειονομικές αρχές δεν έδωσαν παράταση στην καραντίνα και πως μόνο τα δύο άτομα θα απομονωθούν. Όλα τα υπόλοιπα μέλη, συμπεριλαμβανομένων των τριών που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό πριν λίγες μέρες, εξετάστηκαν και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Το τεστ αυτό, ήταν το πέμπτο που υποβλήθη

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:02/06/2020
Όγκος:69.299.40
CSE:47.840  -0.350%
FTSE/CySE:28.410  -0.390%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα28°C