Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Προσπάθεια για επανέναρξη συνομιλιών και τερματισμό προκλήσεων, είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος     CNA   Πριν τα μέσα Αυγούστου η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη με Τ/κ ηγέτη     CNA   Το Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να εκδώσει άδειες εκμετάλλευσης του κοιτάσματος Αφροδίτη, ανέφερε ο Λακκοτρύπης     CNA   Το Λονδίνο ανακοινώνει κυρώσεις κατά του Ιράν     CNA   Πάνω από 900 πυροσβέστες αγωνίζονται για κατάσβεση πυρκαγιών στην κεντρική Πορτογαλία     CNA   Σύλληψη 54χρονου στην Αγία Νάπα για υπόθεση παράνομης πώλησης αερίου laughing gas     CNA   Στο Group ΙΙΙ της Ευρω-Αφρικανικής Ζώνης του Davis Cup ανήλθε η Κύπρος

Έτοιμη να διερευνήσει την υπόθεση με το τ/κ λεωφορείο με κάθε σοβαρότητα, δηλώνει η Αστυνομία
ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/07/2019 14:22


Η Αστυνομία είναι έτοιμη για διερεύνηση της υπόθεσης που σχετίζεται με τη φερόμενη παρενόχληση τ/κ λεωφορείου την περασμένη εβδομάδα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Χρίστος Ανδρέου.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ανδρέου επισήμανε ωστόσο ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.
 
«Ως Αστυνομία κάνουμε όλες τις ενέργειες και προσπάθειες για να εντοπιστεί ο παραπονούμενος. Η Αστυνομία είναι έτοιμη για διερεύνηση της υπόθεσης με κάθε σοβαρότητα και σχολαστικότητα, γιατί θεωρούμε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό», είπε ο κ. Ανδρέου.
 
(ΚΥΠΕ/ΑΓΚ/ΓΒΑ)

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:17/07/2019
Όγκος:228.786,11
CSE:70.770  -0.510%
FTSE/CySE:42.500  -0.450%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα28°C