Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Δεν θα αφήσουμε αναπάντητες τις προκλήσεις της Τουρκίας, δήλωσε ο Πρόεδρος στην αντικατοχική εκδήλωση Δ. Αμμοχώστου     CNA   Κινητοποιούμαστε εντός και εκτός Κύπρου για αποτροπή νέων τετελεσμένων, λέει ο Δήμαρχος Αμμοχώστου     CNA   Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών για εκδήλωση ενδιαφέροντος με σκοπό την αγορά κτιρίων για Υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες     CNA   Τουλάχιστον 40 τραυματίες σε συγκρούσεις Παλαιστινίων με τον στρατό του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη     CNA   Τρεις αγώνες την Κυριακή για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας     CNA   

Έτοιμη να διερευνήσει την υπόθεση με το τ/κ λεωφορείο με κάθε σοβαρότητα, δηλώνει η Αστυνομία
ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/07/2019 14:22


Η Αστυνομία είναι έτοιμη για διερεύνηση της υπόθεσης που σχετίζεται με τη φερόμενη παρενόχληση τ/κ λεωφορείου την περασμένη εβδομάδα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Χρίστος Ανδρέου.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ανδρέου επισήμανε ωστόσο ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.
 
«Ως Αστυνομία κάνουμε όλες τις ενέργειες και προσπάθειες για να εντοπιστεί ο παραπονούμενος. Η Αστυνομία είναι έτοιμη για διερεύνηση της υπόθεσης με κάθε σοβαρότητα και σχολαστικότητα, γιατί θεωρούμε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό», είπε ο κ. Ανδρέου.
 
(ΚΥΠΕ/ΑΓΚ/ΓΒΑ)

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:13/09/2019
Όγκος:291.152,41
CSE:67.460  0.040%
FTSE/CySE:40.610  0.050%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα32°C