Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Διάγγελμα Προέδρου αύριο Τετάρτη για μέτρα στήριξης εργαζομένων και οικονομίας     CNA   Διενεργήθηκαν 8.000 δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό σε σχολεία, λέει το Υπουργείο Παιδείας     CNA   Υπουργός Εργασίας: Ποσό €219 εκ. έλαβαν πέραν των 180.000 εργαζομένων στην α΄ και β΄ φάση στήριξης     CNA   Έξαρση των πυρκαγιών το τελευταίο 15νθήμερο με τον αριθμό να ανέρχεται περίπου στις 476, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Α. Κεττής      CNA   Ανησυχία για τη χαλάρωση του κόσμου στα μέτρα προστασίας, εκφράζει ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Μελετά αγωγή κατά Κύπρου ο Ζαχαρίας Κουλίας μετά τη δικαίωση από ΕΔΑΔ

Έτοιμη να διερευνήσει την υπόθεση με το τ/κ λεωφορείο με κάθε σοβαρότητα, δηλώνει η Αστυνομία
ΚΥΠΕ - Αντώνης Γκιλδάκης - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 11/07/2019 14:22


Η Αστυνομία είναι έτοιμη για διερεύνηση της υπόθεσης που σχετίζεται με τη φερόμενη παρενόχληση τ/κ λεωφορείου την περασμένη εβδομάδα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης Χρίστος Ανδρέου.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ανδρέου επισήμανε ωστόσο ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.
 
«Ως Αστυνομία κάνουμε όλες τις ενέργειες και προσπάθειες για να εντοπιστεί ο παραπονούμενος. Η Αστυνομία είναι έτοιμη για διερεύνηση της υπόθεσης με κάθε σοβαρότητα και σχολαστικότητα, γιατί θεωρούμε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό», είπε ο κ. Ανδρέου.
 
(ΚΥΠΕ/ΑΓΚ/ΓΒΑ)

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:26/05/2020
Όγκος:133.753,13
CSE:47.070  -0.380%
FTSE/CySE:27.910  -0.430%
Λευκωσία30°C
Λάρνακα25°C