Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αν η ΕΕ ενδώσει στους εκβιασμούς της Τουρκίας θα πλήξει την αξιοπιστία της, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης      CNA   Υπ. Υγείας: Είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα προς όφελος των πολιτών και όλων των δικαιούχων     CNA   Ουδέποτε αναμιγνύομαι στην πολιτική, λέει στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Ελεγκτής     CNA   Στο Ανώτατο παραπέμπει ο Γενικός Εισαγγελέας για περιπτώσεις όπου εγείρεται θέμα αμφισβήτησης εξουσίας     CNA   Η πανδημία ξεσκέπασε χρόνια δομικά προβλήματα της δικαιοσύνης, λέει στο ΚΥΠΕ καθηγητής του Παν. Κύπρου     CNA   ΕΕ και κράτη-μέλη εκφράζουν λύπη για απόφαση των ΗΠΑ να άρουν εξαίρεση σε σχέση με πυρηνικά έργα στο Ιραν

Η γαλλική πρεσβεία χαιρετίζει την απόφαση Αναστασιάδη και Ακιντζί για τα οδοφράγματα
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 21/05/2020 21:05


Η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Κύπρο χαιρετίζει την απόφαση που έλαβαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί για σταδιακή άρση των περιορισμών διακίνησης από τα σημεία διέλευσης.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η γαλλική Πρεσβεία αναφέρει πως "χαιρετίζουμε την απόφαση που λήφθηκε από τους Νίκο Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί για έναρξη στις 8 Ιουνίου της διαδικασίας για επανάνοιγμα των σημείων διέλευσης".

Προσθέτει πως η αποκατάσταση των δεσμών που ενώνουν τους Ε/κ και τους Τ/κ αποτελεί ζωτικό βήμα στον δρόμο που οδηγεί στη λύση.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C