Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε ερευνητικές γεωτρήσεις τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοίνωσε ο Γ. Λακκοτρύπης     CNA        CNA   Το αργότερο σε μια εβδομάδα θα αποσταλεί η επιστολή του Προέδρου για την πρόταση Ακιντζί, λέει στο ΚΥΠΕ ο Β. Πάλμας     CNA   --Το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με άλλους φορείς καταγράφει εκκλησίες στα κατεχόμενα     CNA   Στην Κύπρο την άλλη εβδομάδα ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ για ειρηνευτικές επιχειρήσεις     CNA   Σύλληψη 12 αλλοδαπών στην Αγία Νάπα για υπόθεση βιασμού     CNA   --

Σύλληψη 20χρονου μετά από καταδίωξη του οχήματος του στη Λεμεσό
ΚΥΠΕ - Σταύρος Κονιώτης - Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ 26/06/2019 11:13 
Χειροπέδες σε 20χρονο πέρασε τα ξημερώματα η Αστυνομία, μετά από καταδίωξη του οχήματος του στην πόλη και Επαρχία Λεμεσού.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομία, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στη λεωφόρο Αγίου Αθανασίου, έκαναν σήμα στον οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει το όχημα του για έλεγχο.
 
Ωστόσο, αυτός παρέλειψε να το πράξει και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα και παραβιάζοντας επανειλημμένα τους κόκκινους φωτεινούς σηματοδότες τροχαίας σε διάφορους δρόμους της πόλης Λεμεσού.
 
 Μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το όχημα του 20χρονου, το οποίο κατευθύνθηκε στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, όπου σε σημείο του δρόμου, παρά το χωριό Μονάγρι, επιχείρησε επιτόπια στροφή δεξιά, με αποτέλεσμα το όχημα του να συγκρουστεί με περιπολικό

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:17/07/2019
Όγκος:228.786,11
CSE:70.770  -0.510%
FTSE/CySE:42.500  -0.450%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα28°C