Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας      CNA   Η επενδυτική κουλτούρα στην Κύπρο περιορίζεται σε καταθέσεις και ακίνητα, λέει ο Πρόεδρος CFA Society Cyprus     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Σόφιας και Πάσης Βουλγαρίας     CNA   Δεν υπάρχει λόγος πανικού, λέει στο ΚΥΠΕ για τον κορωνοϊό ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο     CNA   Στο Νοσοκομείο Λεμεσού γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία     CNA   Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 38χρονου υπόπτου για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα     CNA   `Μια χαρά` οι μαθητές και συνοδοί που επέστρεψαν από Μιλάνο, δηλώνει ο Υπ. Υγείας     CNA   -Μέχρι τέλους θα διερευνηθούν όσες υποθέσεις καταγγελθούν, δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης

Διαφαίνεται συμφωνία για την κατανομή των προσφύγων που φθάνουν στην Ιταλία, αναφέρει η Bild
ΚΥΠΕ - Παντελής Βαλασόπουλος - Γερμανία/ΒΕΡΟΛΙΝΟ 14/09/2019 21:05


Η εφημερίδα Bild στην πρώτη σελίδα της έντυπης έκδοσης της -αλλά και στην ιστοσελίδα της- δημοσιεύει άρθρο που αναφέρει πως διαφαίνεται μια ευρωπαϊκή λύση «στη συνεχιζόμενη διαμάχη για τους πρόσφυγες που φτάνουν στην Ιταλία».

Όπως σημειώνεται ειδικότερα, σύμφωνα με σχέδιο που εκπονείται, το   Παρίσι   και   το   Βερολίνο   θα υποδέχονται το καθένα το ένα τέταρτο των προσφύγων που διασώζονται στην θάλασσα. Το υπόλοιπο 50% θα πηγαίνει στην Ιταλία, τη Μάλτα κλπ.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:25/02/2020
Όγκος:121.951,85
CSE:65.510  -0.760%
FTSE/CySE:39.370  -0.810%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα22°C