Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας      CNA   Η επενδυτική κουλτούρα στην Κύπρο περιορίζεται σε καταθέσεις και ακίνητα, λέει ο Πρόεδρος CFA Society Cyprus     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Σόφιας και Πάσης Βουλγαρίας     CNA   Δεν υπάρχει λόγος πανικού, λέει στο ΚΥΠΕ για τον κορωνοϊό ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο     CNA   Στο Νοσοκομείο Λεμεσού γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία     CNA   Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 38χρονου υπόπτου για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα     CNA   `Μια χαρά` οι μαθητές και συνοδοί που επέστρεψαν από Μιλάνο, δηλώνει ο Υπ. Υγείας     CNA   -Μέχρι τέλους θα διερευνηθούν όσες υποθέσεις καταγγελθούν, δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης

Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους Κύπριους σκοπευτές για τις επιτυχίες τους στο Λονάτο
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/09/2019 21:04 
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τους αθλητές της Κύπρου στη Σκοποβολή Δημήτρη Κωνσταντίνου, Σωτήρη Ανδρέου και Πέτρο Εγγλεζούδη για τις μεγάλες τους επιτυχίες στο Σκήτ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Λονάτο της Ιταλίας.
 
Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου στην κατηγορία ανδρών κατέκτησε την έκτη θέση, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει την Ολυμπιακή κάρτα και τη συμμετοχή του στο Τόκιο 2020, που θεωρείται τεράστια επιτυχία και να γίνει έτσι ο έκτος κύπριος αθλητής που έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Οι Σωτήρης Ανδρέου και Πέτρος Εγγλεζούδης στην κατηγορία εφήβων κατέκτησαν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα και με αυτή τους την αγωνιστική προσπάθεια απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:25/02/2020
Όγκος:121.951,85
CSE:65.510  -0.760%
FTSE/CySE:39.370  -0.810%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα22°C