Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   

Για κραυγή αγωνίας κάποιων ποδοσφαιριστών, κάνει λόγο ο ΠΑΣΠ
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 06/04/2020 15:37


Για κραυγή αγωνίας κάποιων ποδοσφαιριστών για τις συνθήκες που επικρατούν λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού και για το γεγονός ότι έχουν μείνει απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο, κάνει λόγο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών.
 
Σύμφωνα με τον ΠΑ.Σ.Π., ο Σύνδεσμος τις τελευταίες μέρες έχει συνεχώς επαφή με τα μέλη του τα οποία εκδηλώνουν τις έντονες τους ανησυχίες για την κατάσταση που επικρατεί. Από όλες τις επικοινωνίες με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μεγάλη εντύπωση έκαναν δύο email που στάλθηκαν στον Σύνδεσμο από ποδοσφαιριστές Β’ Κατηγορίας, έναν Κύπριο κι έναν Ευρωπαίο.
 
Οι συγκεκριμένοι, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αμείβονται με μισθό κάτω των 900 ευρώ και βρίσκονται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που οι ομάδες τους, επικαλούμενες την κατάσταση, δεν τους έχουν πληρώσει ακόμη ούτε καν τον μισθό Φεβρουαρίου.
 
«Ο Σύνδεσμος είναι πολύ προβλημα

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C