Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Βοήθεια κατ’ οίκον σε ηλικιωμένους προσφέρει ο Δήμος Αθηένου
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 19/03/2020 11:19


Βοήθεια κατ’ οίκον σε ηλικιωμένους προσφέρει ο Δήμος Αθηένου.
 
Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε συνεργασία με τους εθελοντές της Αθηένου, ο Δήμος βοηθά άτομα, κυρίως ηλικιωμένους, που δεν μπορούν να προμηθευτούν τα είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, φάρμακα και άλλα».
 
Ο Δήμος καλεί όσους χρειάζονται βοήθεια να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στο  24811370 ή στη δωρεάν γραμμή του δημότη 24524004. Ταυτόχρονα καλεί τους ηλικιωμένους να παραμείνουν στο σπίτι τους για την δική τους υγεία αλλά και του υπόλοιπου κόσμου διαβεβαιώνοντας ότι θα έχουν άμεση εξυπηρέτηση.
 
Ακόμα εθελοντές που «επιθυμούν να βοηθήσουν καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Δήμο» και σημειώνει πως «για άλλη μια φορά οι Αθηενίτες δείχνουν γ τον ανθρώπινο χαρακτήρα τους αφού όλοι ενωμένοι μπορούν να επιτύχουν πολλά».
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΜΚ)
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C