Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Η ύβρις είναι η επιλογή εκείνου που δεν μπορεί να αποδεχθεί την Ιστορία του, λέει το ελληνικό ΥΠΕΞ για την Τουρκία      CNA   Στις Βρυξέλλες για το Συμβ. Εξωτερικών Υποθέσεων ο ΥΠΕΞ, θα συναντήσει και τον Μπορέλ     CNA   Ημερίδα για αναβάθμιση της επιμόρφωσης των αξιωματικών της ΕΦ στις διαβαθμισμένες πληροφορίες     CNA   Μικτές δημοσκοπήσεις στη Βρετανία: Από διαφορά μόνο 6% έως αυτοδυναμία Τζόνσον     CNA   Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί      CNA   Δεκάδες νεκροί σε πυρκαγιά σε εργοστάσιο στο Νέο Δελχί     CNA   Αστυνομικός έλεγχος σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία μετά την παρουσία ατόμου που σχετίζεται με θύμα απόπειρας φόνου     CNA   Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΓΝ Λάρνακας άνδρας που έπεσε από ύψος τριών μέτρων      CNA   Ομόνοια-Δόξα και Απόλλων - ΑΕΚ για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα     CNA   

Βράβευση Κυπριακών Ταχυδρομείων για συλλογή μπαταριών οικιακής χρήσης
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/11/2019 12:42


Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία βραβεύτηκαν ως το κρατικό τμήμα που συνέλεξε τη μεγαλύτερη ποσότητα μπαταριών οικιακής χρήσης παγκύπρια από το 2010.
 
Την εκδήλωση βράβευσης πραγματοποίησε στις 12 Νοεμβρίου η ΑΦΗΣ Κύπρου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας της.
 
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των δέκα ετών, έχουν συλλεγεί για ανακύκλωση και διαχείριση 8.173 κιλά μπαταριών από 57 σημεία περισυλλογής που βρίσκονται σε όλα τα Ταχυδρομικά Γραφεία.
 
Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων Ανδρέας Γρηγορίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευαισθητοποίηση των Κυπριακών Ταχυδρομείων στην προστασία του περιβάλλοντος και στις ενέργειες που προβαίνουν προς τον τομέα αυτό, στα πλαίσια της κοινωνικής και εταιρικής τους ευθύνης.

** H είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**
 
(ΚΥΠΕ/ΡΑΓ/ΚΧΡ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:06/12/2019
Όγκος:171.003,81
CSE:65.550  0.690%
FTSE/CySE:39.410  0.770%
Λευκωσία211°C
Λάρνακα21°C