Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την Παρασκευή η έκθεση καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ     CNA   Η Λευκωσία καταδικάζει την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους     CNA   Παραδόθηκε ο ένοπλος στο διαμέρισμα στην Ακρόπολη     CNA   Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες     CNA   Μεγάλο στοίχημα η δικαστηριακή μεταρρύθμιση που πρέπει να κερδίσουμε, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Γ. Σαββίδης     CNA   O Μοχάμαντ Σαφάντι, πρώην ΥΠΟΙΚ του Λιβάνου ο νέος πρωθυπουργός, μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ     CNA   

Φωτογραφία Αρχείου

Οι προκλήσεις της ανακύκλωσης απασχόλησαν την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Green Dot
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 31/05/2019 12:36


Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει στον τομέα της ανακύκλωσης απασχόλησαν την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Green Dot.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Green Dot κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 30 Μαΐου, ο Πρόεδρος του ΔΣ Μιχάλης Σπανός, αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τον oργανισμό, μεταξύ άλλων, στην απουσία ισχυρού θεσμικού πλαισίου που να προάγει την ανακύκλωση και στην καθυστέρηση δημιουργίας συστήματος για τη διαχείριση του χαρτιού μη συσκευασίας.

Επίσης, προστίθεται, αναφορά έγινε στα προβλήματα που δημιουργούνται από την μη εγγραφή όλων των υπόχρεων στα συστήματα ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο κ. Σπανός ενημέρωσε επίσης, μεταξύ άλλων, τους μετόχους για τις ενέργειες που γίνονται για ανανέωση της άδειας του οργανισμού που λήγει τον Ιούνιο του 2019.

Μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση το Διοικητικό Συμβούλιο καταρτίστηκε σε σώμα. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Μιχάλης Σπανός με αντιπροέδρους τους Μάριο Τσιακκή και Μάριο Χ’’Γαβριήλ.

Ως νέο μέλος του Συμβουλίου εξελέγη ο Χρήστος Πουλλαΐδης σε αντικατάσταση του Μιχάλη Μιχαήλ, ο οποίος αποχώρησε από το Συμβούλιο.


** H είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**

(ΚΥΠΕ/ΗΦ/ΓΒΑ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:14/11/2019
Όγκος:170.256,10
CSE:66.670  0.240%
FTSE/CySE:40.090  0.200%
Λευκωσία28°C
Λάρνακα27°C