Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε ερευνητικές γεωτρήσεις τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοίνωσε ο Γ. Λακκοτρύπης     CNA        CNA   Το αργότερο σε μια εβδομάδα θα αποσταλεί η επιστολή του Προέδρου για την πρόταση Ακιντζί, λέει στο ΚΥΠΕ ο Β. Πάλμας     CNA   --Το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με άλλους φορείς καταγράφει εκκλησίες στα κατεχόμενα     CNA   Στην Κύπρο την άλλη εβδομάδα ο Βοηθός ΓΓ του ΟΗΕ για ειρηνευτικές επιχειρήσεις     CNA   Σύλληψη 12 αλλοδαπών στην Αγία Νάπα για υπόθεση βιασμού     CNA   --
Τατάρ και Ερχιουρμάν σχολίασαν τα εντάλματα σύλληψης
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 12/06/2019 17:16


Οι έρευνες των πλοίων Φατίχ και Γιαβούζ είναι για μας σημαντικές, δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Ερσίν Τατάρ λέγοντας ότι οι Ε/κ δεν είναι οι μόνοι ιδιοκτήτες στο νησί αλλά υπάρχουν δύο χωριστοί, ίσοι "λαοί".
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ υποδεχόμενος αντιπροσωπεία της τουρκικής συντεχνίας εκπαιδευτικών είπε ότι οι Τ/κ έχουν εξαγγείλει την «κυριαρχία» τους στον «βορρά». «Έχουμε κάνει συμφωνίες με την Τουρκία και είναι σημαντικές για εμάς οι έρευνες που κάνουν τα πλοία Φατίχ και Γιαβούζ».
 
O κ. Τατάρ είπε ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να προκαλέσει διχόνοια στην ομόνοια και την ενότητα Τουρκίας – Τ/κ και επέκρινε τους μηχανισμούς της ΕΕ που υπερασπίζονται ότι η Τουρκία πρέπει να φύγει από την Κύπρο.
 
Στο μεταξύ σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν έγραψε ότι τα εντάλματα σύλληψης για το προσωπικό του Φατίχ «δεν θ

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:17/07/2019
Όγκος:228.786,11
CSE:70.770  -0.510%
FTSE/CySE:42.500  -0.450%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα28°C