Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Θέματα τουρισμού συζήτησαν Δήμαρχος Αγίας Νάπας και Ύπατος Αρμοστής Βρετανίας
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 07/02/2020 18:15


Θέματα τουρισμού συζήτησαν, μεταξύ άλλων, πρόσφατα ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου και ο Υπατος Αρμοστής της Μεγάλης Βρετανίας Στίβεν Λίλι.
 
Σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης τους οι δύο άνδρες συζήτησαν και αντάλλαξαν σε τουριστικά θέματα, με επίκεντρο την κάθοδο νεαρών από τουριστών από τη Βρετανία και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων».
 
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Ύπατο Αρμοστή «για την πορεία των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή σχεδιάζονται να γίνουν στην Αγία Νάπα καθώς και για τις δραστηριότητες του Δήμου σε όλους τους τομείς».
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΜΚ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C