Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Με Ασφάλεια και Εγγυήσεις ανοίγει η συζήτηση στο Κραν Μοντάνα την Τετάρτη     CNA   Δεν μπορεί να υπάρξει ενδιάμεση συμφωνία για το Κυπριακό, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος     CNA   Δεν θα παρουσιάσουμε κοινό έγγραφο, δήλωσε ο `Ειντε     CNA   Πρόεδρος Βουλής: Η χώρα μας κινείται ανοδικά και υπάρχει προοπτική για τους νέους     CNA   Απονομή δικαιοσύνης ζητούν από την Μέι οι κάτοικοι της περιοχής του Grenfell Tower     CNA   2,42 δις πρόστιμο της Κομισιόν στην Google για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης

Τρίτη συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακιντζί, μετά τη διακοπή
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 02/05/2017 07:20


Νέα συνάντηση πραγματοποιούν στις δέκα το πρωί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί , στο πλαίσιο των συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.

Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση των δύο ηγετών, μετά τη σχεδόν δίμηνη διακοπή τους κατόπιν της αποχώρησης του κ. Ακιντζί από το τραπέζι των συνομιλιών. Για το Μάιο έχουν προγραμματιστεί συνολικά 3 συναντήσεις (2, 11 και 17/5).

Η ατζέντα της συνάντησης καθορίστηκε στη συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα οι διαπραγματευτές Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί, παρουσία του Ειδικού Σύμβουλου του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε.

`Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ κατά τη σημερινή συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της αποτελεσματικής συμμετοχής των δύο κοινοτήτων στην κυβέρνηση, θέματα που αφορούν την ΕΕ και τη διακυβέρνηση του τόπου καθώς και την εκπροσώπηση Ε/κ και Τ/κ σε θεσμούς και

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:27/06/2017
Όγκος:154.653,86
CSE:75,660  0,600%
FTSE/CySE:45,090  0,690%
Λευκωσία40°C
Λάρνακα34°C