Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Οικολογικές αλλαγές για το Καρναβάλι Λεμεσού προωθεί η Επίτροπος Περιβάλλοντος
ΚΥΠΕ - Σταύρος Κονιώτης - Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ 12/03/2020 13:53


Πρωτοβουλίες για προώθηση απαγορευτικών διαταγμάτων ή νομοθεσιών που θα κάνουν το Καρναβάλι πιο φιλικό προς το περιβάλλον, αναμένεται να λάβει η Επίτροπος Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου.
 
Η Επίτροπος είχε προχθές συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Λεμεσού, καθώς και με μέλη του δημοτικού συμβουλίου και λειτουργούς του Δήμου, όπου έθεσε επί τάπητος το θέμα μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων του Δήμου, ιδιαίτερα σε σχέση με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στη συζήτηση τέθηκε το θέμα της απαγόρευσης της χρήσης των σπρέι και της πλαστικής σερπαντίνας, θέματα για τα οποία η Επίτροπος Περιβάλλοντος θα αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της προώθησης απαγορευτικών διαταγμάτων ή νομοθεσιών.
 
Συζητήθηκαν επίσης και άλλα θέματα που αφορούν την περιβαλλοντική πτυχή του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, προστίθεται.
 
(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΒΑ)
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C