Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Προβλήματα στο κέντρο της Λεμεσού προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις     CNA   Πέντε άοπλοι σκοτώθηκαν από επίθεση 45χρονου ενόπλου σε βιομηχανικό συγκρότημα του Ιλινόις     CNA   6 κιλά και 100 γραμμάρια κάνναβης εντόπισε η ΥΚΑΝ      CNA   Ανοικτοί οι δρόμοι προς το Τρόοδος, οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί     CNA   Μειώθηκαν 10,4% τον Ιανουάριο 2019 οι αιτήσεις εγγραφής νέας εταιρείας     CNA   Εν μέσω ανησυχιών για το Brexit άνοιξε η εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο     CNA   Ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

Περιφραγμένοι χώροι από αλουμίνιο για ανακύκλωση σε υπεραγορές
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 10/07/2018 17:12


Περιφραγμένους χώρους από αλουμίνιο για ανακύκλωση γυαλιού δημιούργησε σε υπεραγορά στη Λεμεσό η εταιρεία MUSKITA Aluminium Industries σε συνεργασία με την Green Dot Κύπρου.

Πρόκειται για δράση σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η οποία αναλαμβάνεται στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

«Ως χορηγός της προσπάθειας αυτής, η εταιρεία δημιούργησε νέους περιφραγμένους χώρους από αλουμίνιο που θα φιλοξενούνται μόνιμα σε υπεραγορές, με στόχο η ανακύκλωση να γίνει ακόμα πιο εύκολη και προσβάσιμη σε όλους», αναφέρεται.
 
Προστίθεται ότι η αρχή πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου στην Υπεραγορά Παπαντωνίου στον Ύψωνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι χώροι ανακύκλωσης θα είναι μόνιμα διαθέσιμοι και σε περισσότερες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο».

(ΚΥΠΕ/ΗΦ/ΓΧΡ)** H είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:15/02/2019
Όγκος:161.176,90
CSE:61,210  1,210%
FTSE/CySE:36,640  1,240%
Λευκωσία13°C
Λάρνακα15°C