Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Εντός 2-3 ημερών ολοκληρώνεται η καταγραφή ζημιών στις πληγείσες περιοχές, λέει στο ΚΥΠΕ ο Έπαρχος Λευκωσίας, πρόταση στο Υπουργικό από ΥΠΕΣ     CNA   Προϋποθέσεις για ένταξη τους στο ΓΕΣΥ θέτουν οι γιατροί της Λεμεσού     CNA   Οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων για εξέταση αιτήσεων για συντάξεις, επιδόματα ή βοηθήματα     CNA   Κλοπή 50 χιλ. ευρώ από όχημα διερευνά το ΤΑΕ Πάφου      CNA   

Περιφραγμένοι χώροι από αλουμίνιο για ανακύκλωση σε υπεραγορές
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 10/07/2018 17:12


Περιφραγμένους χώρους από αλουμίνιο για ανακύκλωση γυαλιού δημιούργησε σε υπεραγορά στη Λεμεσό η εταιρεία MUSKITA Aluminium Industries σε συνεργασία με την Green Dot Κύπρου.

Πρόκειται για δράση σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η οποία αναλαμβάνεται στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

«Ως χορηγός της προσπάθειας αυτής, η εταιρεία δημιούργησε νέους περιφραγμένους χώρους από αλουμίνιο που θα φιλοξενούνται μόνιμα σε υπεραγορές, με στόχο η ανακύκλωση να γίνει ακόμα πιο εύκολη και προσβάσιμη σε όλους», αναφέρεται.
 
Προστίθεται ότι η αρχή πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου στην Υπεραγορά Παπαντωνίου στον Ύψωνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «οι χώροι ανακύκλωσης θα είναι μόνιμα διαθέσιμοι και σε περισσότερες υπεραγορές σε όλη την Κύπρο».

(ΚΥΠΕ/ΗΦ/ΓΧΡ)** H είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:19/10/2018
Όγκος:7.415.761,50
CSE:67,400  0,820%
FTSE/CySE:40,320  0,700%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα31°C