Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Λήξη της απεργίας στον Δήμο Πάφου
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 15/03/2020 18:48


Τη λήξη της απεργίας στον Δήμο Πάφου ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος .

Στη δήλωση ο κ. Φαίδωνος αναφέρει πως όλοι  αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω κορωνοϊού και ουδείς επιθυμεί να επιβαρύνει τη δημόσια υγεία στις δύσκολες τούτες μέρες.

Το θέμα που προέκυψε στον τομέα της συλλογής σκυβάλλων στον Δήμο Πάφου, διαδικαστικά για σκοπούς υλοποίησης ή όχι θα εξεταστεί, όπως αναφέρει,  από το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Προσφορών του Δήμου Πάφου την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Στο μεσοδιάστημα οι δημοτικές ομάδες, οι συντεχνίες και ο Δήμαρχος έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν διάλογο, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ) 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C