Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την Τρίτη θα βρίσκεται στην Αθήνα η Τζέιν Χολ Λουτ     CNA   -Δήλωση εξέδωσε η Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία για την κατάσταση στα Στροβίλια, επικρατεί ηρεμία λέει η ΟΥΝΦΙΚΥΠ     CNA   --Υπ. Δικαιοσύνης στο ΚΥΠΕ: Στοίχημα για το Υπουργείο η μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος     CNA   -Στην τελική ευθεία για το Καρναβάλι, ο Δήμος της Λεμεσού     CNA   --

Ο Δήμος Λάρνακας βραβεύθηκε ως «Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2018» (Επανάληψη)
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - ΚΥΠΡΟΣ/Λάρνακα 23/01/2019 17:27


Ο Δήμος Λάρνακας βραβεύθηκε με την Πράσινη Σημαία ως «Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2018» με το πρόγραμμα «Η Λάρνακα βάζει τέλος στο πλαστικό καλαμάκι».
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η επίσημη τελετή βράβευσης των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων 2018, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο με την Λάρνακα να βραβεύεται με την Πράσινη Σημαία ως «Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2018».
 
Προστίθεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας συμμετείχε στα βραβεία με το πρόγραμμα «Η Λάρνακα βάζει τέλος στο πλαστικό καλαμάκι!». Πρόκειται για πρωτοβουλία της Επιτροπής Εθελοντισμού του Ειδικού Σχολείου «Αγ. Σπυρίδωνας» την οποία υιοθέτησε ο Δήμος Λάρνακας για σταδιακό τερματισμό της χρήσης των πλαστικών καλαμακίων και της χρήσης άλλων φιλικών προς το περιβάλλον όπως είναι τα μεταλλικά καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων, τα βιοδιασπώμενα, τα χάρτινα και άλλα».
 
Το έργο «άρχισε την 1η Σεπτεμβρίου 2 0 1 8 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020 και σ’ αυτό συμμετέχει τόσο ο Δήμος Λάρνακας όσο και επιχειρήσεις και οργανισμοί».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμος Λάρνακας βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με την Πράσινη Σημαία καθώς το 2017 ανακηρύχτηκε Πράσινη Πόλη για το πρόγραμμα «Γνωρίστε τις Αλυκές».

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/02/2019
Όγκος:205.816,93
CSE:60,490  -0,360%
FTSE/CySE:36,220  -0,390%
Λευκωσία19°C
Λάρνακα18°C