Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Απο τη Σουηδία και τη Νορβηγία οι νέοι «Πρεσβευτές Τουρισμού» Αγίας Νάπας
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέτου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 25/02/2020 18:38


Από τη Σουηδία και τη Νορβηγία κατάγονται οι νέοι «Πρεσβευτές Τουρισμού» της Αγίας Νάπας, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολυάριθμες επισκέψεις στη περιοχή.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Μέγαρο τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας Χρίστο Ζαννέττου οκτώ τακτικοί επισκέπτες από τη Νορβηγία και τη Σουηδία».
 
Πρόκειται για τους Σουηδούς Doris Margareta Gleisner και Karin Anna-Lena Myrdal, που πραγματοποίησαν 20 επισκέψεις και τους Johny Oskar Georg Lindsommar, με 25 επισκέψεις.
 
Επίσης τιμήθηκαν οι Νορβηγοί Εlida Pauline Pedersen και Magne Eivind Eriksen με 20 επισκέψεις, Grete Løsset με 22 επισκέψεις και τους Εinar και Liv Solveig Horten, με 30 επισκέψεις.

Απονέμοντας τις αναμνηστικές πλακέτες και τα μετάλλια στους τιμηθέντες ο Δήμαρχος εξέφρασε "ευχαριστίες για τις πολυάριθμες επισκέψεις τους", ανέφερε ότι  "για την Τοπική Αρχή θεωρούνται δημότες και όχι απλά επισκέπτες της Αγίας Νάπας" και τους ενημέρωσε για το θεσμό του «Πρέσβη  Τουρισμού της Αγίας Νάπας» και για τους στόχους που έθεσε ο Δήμος με τη θέσπισή του».

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΘΝΕ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C