Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Δ. Λευκωσίας: Aπόσυρση συνεργείων από χώρο Spitfire λόγω παρενοχλήσεων από τουρκικό στρατό
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 07/02/2020 18:20


Στην διακοπή των εργασιών και στην απόσυρση των συνεργείων του από το χώρο του του Spitfire προχωρά ο Δήμος Λευκωσίας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του που αναρτήθηκε στο facebook, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι κατέβαλε έντονες προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες, ώστε να επιτύχει καθαρισμό και στήριξη του κτηρίου του Spitfire, ωστόσο, λόγω των συνεχών παρενοχλήσεων από τον τουρκικό στρατό κατοχής, δυστυχώς είναι υποχρεωμένος να αποσύρει τα συνεργεία του από τον χώρο και να διακόψει τις εργασίες.

«Λυπούμαστε, γιατί τα Ηνωμένα Έθνη, παρά τις συζητήσεις που είχαμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δεν κατόρθωσαν να προσφέρουν την απαιτούμενη προστασία στα συνεργεία του εργολάβου μας, ούτως ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα στις αναγκαίες εργασίες για να αποτραπεί η κατάρρευση του κτηρίου», αναφέρει.

Επίσης, εκφράζει τη λύπη του, γιατί όπως σημειώνει η καλή συνεργασία που έχει με τους Τουρκοκύπριους, στο πλαίσιο του Ενιαίου Ρυθμιστικού Σχεδίου Λευκωσίας (Nicosia Master Plan), δεν απέτρεψε τις επεμβάσεις και παρενοχλήσεις του τουρκικού κατοχικού στρατού.

(ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/MK)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C