Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Προβλήματα των κατοίκων του συνοικισμού Τσιακκιλερού συζήτησε ο Δήμαρχος Λάρνακας
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 17/01/2020 09:50


Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Συνοικισμού Τσιακκιλερού συζήτησε μαζί τους ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι η επίσκεψη του Ανδρέα Βύρα, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών Λειτουργών του Δήμου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου και αποτελεί την έναρξη του 5ου κύκλου συναντήσεων με κατοίκους προσφυγικών Συνοικισμών.

Κατά τη συνάντηση «συζητήθηκαν θέματα μεταξύ των οποίων η έλλειψη χώρου στάθμευσης,  η συντήρηση και οι ανάγκες των πάρκων που βρίσκονται στην περιοχή, ο καθαρισμός περιοχών πρασίνου και η αποκατάσταση και ανακατασκευή πεζοδρομίων. Συζητήθηκε επίσης το πρόβλημα που προκύπτει με τους χώρους στάθμευσης στην γύρω περιοχή και υποβλήθηκαν εισηγήσεις για επίλυση του θέματος με τρόπο που να διευκολύνονται οι κάτοικοι».
 
Ο Δήμαρχος Λάρνακας «διαβεβαίωσε τους κατοίκους, ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για οριστική επίλυση των προβλημάτων».
 
Σημειώνεται ότι «μέχρι σήμερα έγιναν συνολικά 35 συναντήσεις με κατοίκους προσφυγικών Συνοικισμών, μεταξύ αυτών και επαναληπτικές. Οι επισκέψεις και συναντήσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια της συχνής επικοινωνίας του Δημάρχου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και Υπηρεσιακών Λειτουργών, με τους δημότες, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων αλλά και την καταγραφή εισηγήσεων».
 (ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)  
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C