Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης της Βουλγαρίας      CNA   Η επενδυτική κουλτούρα στην Κύπρο περιορίζεται σε καταθέσεις και ακίνητα, λέει ο Πρόεδρος CFA Society Cyprus     CNA   Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Σόφιας και Πάσης Βουλγαρίας     CNA   Δεν υπάρχει λόγος πανικού, λέει στο ΚΥΠΕ για τον κορωνοϊό ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο     CNA   Στο Νοσοκομείο Λεμεσού γυναίκα που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ιταλία     CNA   Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες το διάταγμα κράτησης του 38χρονου υπόπτου για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα     CNA   `Μια χαρά` οι μαθητές και συνοδοί που επέστρεψαν από Μιλάνο, δηλώνει ο Υπ. Υγείας     CNA   -Μέχρι τέλους θα διερευνηθούν όσες υποθέσεις καταγγελθούν, δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης

Το Εθνικό μας θέμα δεν προσφέρεται για ακρότητες και λαϊκισμούς, λέει ο Χάρης Γεωργιάδης
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/05/2019 17:50Το Εθνικό μας θέμα δεν προσφέρεται ούτε για ακρότητες, ούτε για δημαγωγίες ούτε για λαϊκισμούς, αλλά για κάθε τι που καθιστά την πατρίδα μας πιο ισχυρή και αξιόπιστη, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, μιλώντας στο ετήσιο παγκύπριο μνημόσυνο των αρχηγών και ηρωομαρτύρων του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959, που τελέστηκε το πρωί στην περιοχή Πελενδρίου – Αμιάντου όπου βρίσκεται το Μνημείο των ηρώων.

 «Πρέπει να κατανοήσουμε ότι το Εθνικό μας θέμα δεν προσφέρεται ούτε για ακρότητες, ούτε για δημαγωγίες ούτε για λαϊκισμούς. Να καταλάβουμε ότι πατριωτικό στις μέρες μας δεν είναι η κορώνες και τα συνθήματα, πατριωτικό είναι το κάθε τι που καθιστά την πατρίδα μας πιο ισχυρή και πιο αξιόπιστη» είπε.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:25/02/2020
Όγκος:121.951,85
CSE:65.510  -0.760%
FTSE/CySE:39.370  -0.810%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα22°C