Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Προβληματισμός στη Λευκωσία από φωνές εντός ΕΕ υπέρ αναστολής ενταξιακής πορείας Τουρκίας     CNA   Η αποκέντρωση δεν καταργεί την έννοια της πολιτικής ισότητας ανέφερε ο Πρόεδρος στην αντιπροσωπεία του ΡΤΚ     CNA   Στήριξη ΗΠΑ στο δικαίωμα της Κύπρου για ανάπτυξη φυσικών πόρων, άρχισε η γεώτρηση στο 10     CNA   Στο 1,9% ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Οκτώβριο, στο 2,2% στην ευρωζώνη     CNA   Ψηφίστηκε συμπληρωματικός Προϋπολογισμός €295 εκατ.     CNA   Συσσώρευση αποθεματικού €4 εκατομμυρίων από κρατικές χορηγίες στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου     CNA   Κύπρος και Βουλγαρία αναμετρώνται στο ΓΣΠ για το Πρωτάθλημα των Εθνών     CNA   

Εκστρατεία καθαριότητας παραλιακού μετώπου Γεροσκήπου στο πλαίσιο του Let’s do it Cyprus
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 29/04/2018 16:25


Ενεργή είναι η συμμετοχή του Δήμου Γεροσκήπου στο κάλεσμα της καμπάνιας Let’s do it Cyprus με τη διοργάνωση, σήμερα, εκστρατείας καθαριότητας του παραλιακού μετώπου της Γεροσκήπου.

Δημότες της Γεροσκήπου και τα οργανωμένα σύνολα της δήμου στήριξαν την εκστρατεία, με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Το Let’s do it Cyprus, προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Γεροσκήπου, είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World, μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές ομορφιές του κόσμου από σκουπίδια. 

Η προσπάθεια στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αγάπη του καθενός για το περιβάλλον και την Κύπρο, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ) ** H είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:15/11/2018
Όγκος:94.662,81
CSE:66,920  -1,330%
FTSE/CySE:40,050  -1,380%
Λευκωσία21°C
Λάρνακα22°C