Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Εφικτό να βρεθούν συναινετικές λύσεις στην παιδεία, δηλώνει ο ΚΕ, προσθέτοντας ότι τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά     CNA   -Διορίστηκε από το Υπουργικό ομάδα για διαπραγματεύσεις με την κοινοπραξία για το κοίτασμα Αφροδίτη      CNA   Εκπρόσωπος: Σε τροχιά κατάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας η κυπριακή οικονομία     CNA   -Χίλιοι σαράντα επέλεξαν εθελούσια έξοδο από το Συνεργατισμό, έληξε η διορία     CNA   -Φωτίου: Θα αναζητηθούν αγνοούμενοι από το βομβαρδισμό στην Αθαλάσσα στο κοιμητήριο Κωνσταντίνου & Ελένης     CNA   -Περισσότερα τα σημεία εγγραφής στο μητρώο φιλάθλων, πέραν των 18000 οι εγγεγραμμένοι     CNA   --

Εκστρατεία καθαριότητας παραλιακού μετώπου Γεροσκήπου στο πλαίσιο του Let’s do it Cyprus
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 29/04/2018 16:25


Ενεργή είναι η συμμετοχή του Δήμου Γεροσκήπου στο κάλεσμα της καμπάνιας Let’s do it Cyprus με τη διοργάνωση, σήμερα, εκστρατείας καθαριότητας του παραλιακού μετώπου της Γεροσκήπου.

Δημότες της Γεροσκήπου και τα οργανωμένα σύνολα της δήμου στήριξαν την εκστρατεία, με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Το Let’s do it Cyprus, προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Γεροσκήπου, είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World, μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές ομορφιές του κόσμου από σκουπίδια. 

Η προσπάθεια στηρίζεται στον εθελοντισμό και την αγάπη του καθενός για το περιβάλλον και την Κύπρο, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ) ** H είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.**

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/08/2018
Όγκος:357.098,47
CSE:73,660  0,030%
FTSE/CySE:44,030  0,000%
Λευκωσία38°C
Λάρνακα32°C