Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Παράταση δυο μηνών στην εξόφληση λογαριασμών από το Δήμο Λεμεσού
ΚΥΠΕ - Σταύρος Κονιώτης - Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ 30/03/2020 11:48 
Παράταση στην πληρωμή Τελών Σκυβάλων, Επαγγελματικής Άδειας, Άδειας Επαγγελματικού Υποστατικού και Ετήσιου Δικαιώματος Επαγγελματικής Άδειας, για περίοδο δυο μηνών, αποφάσισε ο Δήμος Λεμεσού.
 
Σε ανακοίνωση του αναφέρει πως, λόγω των αυστηρών μέτρων περιορισμού που έχουν επιβληθεί, τα ταμεία του συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά μέχρι νεότερης ανακοίνωσης και καλείται το κοινό να εξυπηρετείται διαδικτυακά και να διεκπεραιώνει σχετικές πληρωμές μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λεμεσού www.limassolmunicipal.com.cy με την υπηρεσία της JCC.
 
Επιπρόσθετα,  η πληρωμή των ετήσιων δικαιωμάτων επαγγελματικής άδειας καθώς και οι τελευταίες ειδοποιήσεις που έχουν σταλεί για τους λογαριασμούς τέλη σκυβάλων, επαγγελματικής άδειας και άδειας επαγγελματικού υποστατικού για το έτος 2019 (χρώματος κόκκινου) για τις οποίες είχε καθοριστεί ως τελευταία ημερομηνία πληρωμής η 31/03/2020, παρατείνεται μέχρι τις 31/05/2020.
 
(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΑΧΡ)
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C