Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --
Η Μόρφου αποχαιρετά τον Ευθύμιο Κυριακίδη αναφέρει ο Δήμος της πόλης
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 21/01/2020 19:47


Η Μόρφου αποχαιρετά άλλο ένα άξιο τέκνο της στην προσφυγιά, ένα γνήσιο Μορφίτη που δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να επιστρέψει στην γη των πατέρων του, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Μόρφου για τον θάνατο του Ευθύμιου Κυριακίδη, ευρύτερα γνωστού ως Thomas C. Kyrus, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο Thomas Kyrus  γεννήθηκε στη Μόρφου στις 4 Νοεμβρίου 1928 και μετανάστευσε στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ το 1947. Διετέλεσε επίτιμος πρόξενος της Κύπρου στο Βιρτζίνια της Αμερικής, πρόεδρος του Cyprus Children’s Fund USA, μέλος του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου Αμερικής, και πολλών άλλων οργανώσεων.

Γνωστός για την φιλανθρωπία του και την αγάπη του για τη Μόρφου, ο Thomas Kyrus βοήθησε πάρα πολλούς συνδημότες μας αλλά και κύπριους φοιτητές και μετανάστες που είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν στην Αμερική όπου διέμενε μόνιμα, προσθέτει ο Δήμος Μόρφου.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του  Ευθύμιου Κυριακίδη.
 
(ΚΥΠΕ/ΜΦ/ΜΚ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C