Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από 1,504 διαγνώσεις, τα τρία αφορούν επαναπατρισθέντες     CNA   Ιστορική η μέρα υλοποίησης της β΄ φάσης του ΓεΣΥ, λέει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, το Σινικό Τείχος μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας από σήμερα έχει πέσει, λέει ο Υπουργός     CNA   Επίσκεψη Προέδρου και Υπουργών το συντομότερο στο Ισραήλ, συμφώνησαν Αναστασιάδης-Νετανιάχου     CNA   ΥΠΟΙΚ: Εντός των ημερών αίτημα στη Βουλή για πρόσθετες πιστώσεις €220 εκατομμυρίων     CNA   Διαδηλώσεις σε όλη την υφήλιο για το θάνατο του Τζορτζ Φλόϊντ, καζάνι που βράζει η Αμερική     CNA   Στην πρώτη συνάντηση της Ad hoc Επιτροπής για αποσυμφόρηση των Φυλακών συμμετείχε ο Υπ. Δικαιοσύνης     CNA   12.300 έλεγχοι ως τώρα σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές και ιδιωτικά σχολεία     CNA   Σε θετικό πνεύμα η έναρξη της συζήτησης στην Επ. Εσωτερικών των νομοσχεδίων για μεταρρύθμιση ΤΑ     CNA   
Στη δημοσιότητα 21 εισηγήσεις από το ΑΚΕΛ για τη διαμόρφωση ενιαίας αθλητικής νομοθεσίας
ΚΥΠΕ - Έμιλη Λάμπρου - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 24/02/2020 14:44


Στη δημοσιότητα τις 21 εισηγήσεις του ΑΚΕΛ για την ανάγκη ύπαρξης ενιαίας νομοθεσίας για τα αθλητικά δρώμενα στην Κύπρο, έδωσε σήμερα ο ΓΓ του κόμματος, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος είπε θα αποσταλούν σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και πρωτίστως στον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.
 
Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, στα γραφεία του ΑΚΕΛ, ο κ. Κυπριανού σημείωσε ότι αύριο θα παραστεί ο ίδιος προσωπικά στη σύσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κατά την οποία όπως είπε, θα θέσει και ενώπιον του τις εισηγήσεις αυτές.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:01/06/2020
Όγκος:231.379.61
CSE:48.010  0.270%
FTSE/CySE:28.520  0.250%
Λευκωσία31°C
Λάρνακα26°C