Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Οι καταδικαστέες ενέργειες της Τουρκίας δεν ευνοούν την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε ο Πρόεδρος     CNA   Η Λευκωσία απορρίπτει την πρόταση Ακιντζί, θα σταλούν επιστολές προς Τ/κ ηγέτη και ΓΓ ΟΗΕ     CNA   H Ursula von der Leyen νέα πρόεδρος της Κομισιόν      CNA   Το Ανώτατο απέρριψε αιτήματα για εξαιρέσεις δικαστών στις εφέσεις για μισθούς δημοσίων υπαλλήλων     CNA   €1,9 δις εμπορικό έλλειμμα για την Κύπρο το πρώτο 5μηνο, σύμφωνα με τη Eurostat     CNA   Τρεις νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από συντριβή υδροπλάνου σε λίμνη στον βορειοανατολικό Καναδά     CNA   Οι ΗΠΑ δεν θα πουλήσουν F-35 στην Τουρκία, είπε ο πρόεδρος Τραμπ     CNA   Η Κριστίν Λαγκάρντ υπέβαλε την παραίτησή της από το ΔΝΤ

Ο Δήμος Λάρνακας βραβεύθηκε ως «Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2018»
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 23/01/2019 16:38


Ο Δήμος Λάρνακας βραβεύθηκε με την Πράσινη Σημαία ως «Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2018» με το πρόγραμμα «Η Λάρνακα βάζει τέλος στο πλαστικό καλαμάκι».
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η επίσημη τελετή βράβευσης των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων 2018, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο με την Λάρνακα να βραβεύεται με την Πράσινη Σημαία ως «Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2018».
 
Προστίθεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας συμμετείχε στα βραβεία με το πρόγραμμα «Η Λάρνακα βάζει τέλος στο πλαστικό καλαμάκι!». Πρόκειται για πρωτοβουλία της Επιτροπής Εθελοντισμού του Ειδικού Σχολείου «Αγ. Σπυρίδωνας» την οποία υιοθέτησε ο Δήμος Λάρνακας για σταδιακό τερματισμό της χρήσης των πλαστικών καλαμακίων και της χρήσης άλλων φιλικών προς το περιβάλλον όπως είναι τα μεταλλικά καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων, τα βιοδιασπώμενα, τα χάρτινα και άλλα».
 
Το έργο «άρχισε την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020 και σ’ αυτό συμμετέχει τόσο ο Δήμος Λάρνακας όσο και επιχειρήσεις και οργανισμοί».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμος Λάρνακας βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με την Πράσινη Σημαία καθώς το 2017 ανακηρύχτηκε Πράσινη Πόλη για το πρόγραμμα «Γνωρίστε τις Αλυκές».
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΧΡ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:16/07/2019
Όγκος:99.092.99
CSE:71.130  -0.390%
FTSE/CySE:42.690  -0.350%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα31°C