Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Πλήρης συμμόρφωση με τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορωνοιού, λέει ο Φαίδωνος
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 12/03/2020 15:10


 
Απόλυτα συμμορφώνεται ο Δ. Πάφου προς την κατεύθυνση των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού,   ανέφερε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως η τοπική αρχή προχώρησε στο κλείσιμο των ΣΚΕ Πάφου, Μουττάλου και Κάτω Πάφου γιατί εκεί, όπως είπε, συγκεντρώνονται άτομα τρίτης ηλικίας που είναι πιο ευάλωτα .

Για αυτό συνέχισε, επειδή δεν επιτρέπεται η συνάθροιση πάνω των 75 ατόμων από αύριο θα κλείσουν και τα τρία Κέντρα Ενηλίκων της Πάφου για λόγους προσωπικής υγείας των ηλικιωμένων.
 
Ακολούθως ο Δήμαρχος Πάφου, ζήτησε την κατανόηση του κοινού. 
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ) 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C