Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Αναβάθμιση του μακροπρόθεσμου αξιόχρεου της Κύπρου σε ξένο νόμισμα από το Fitch     CNA   Σε Συμπληρωματική Συμφωνία κατέληξαν ΥΠΟΙΚ-Συντεχνίες, αίρονται τα μέτρα     CNA   Ικανοποίηση εκφράζει η ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ για τη συμφωνία συντεχνιών και Υπουργού     CNA   Ισχυρή στήριξη από ΕΕ και Τουσκ στην Κύπρο και ειδική αναφορά στους εγκλωβισμένους     CNA   Οριστικοποιήθηκαν πέντε συμφωνίες που θα υπογραφούν κατά την επίσκεψη Αναστασιάδη στη Ρωσία      CNA   Ποδόσφαιρο: Ομόνοια-ΑΕΛ και ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ για την 8η αγωνιστική     CNA   

Συμφωνία Δήμου Αγίας Νάπας για μείωση στερεών δημοτικών αποβλήτων ξενοδοχείων και άλλων μονάδων
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/06/2017 17:41


Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος και ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος Κώστας Χ`` Παναγιώτου υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα συμφωνία που αφορά το Πρόγραμμα μείωσης των στερεών δημοτικών αποβλήτων των παραλιακών ξενοδοχειακών μονάδων και πλησίον συναφών χώρων μαζικής παραγωγής αποβλήτων.

Η συμφωνία, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου, αποτελεί μνημόνιο συναντίληψης σε ό,τι αφορά την λειτουργία του εξοπλισμού, ο οποίος παραλήφθηκε από το Δήμο Αγίας Νάπας με σκοπό την προώθηση της χωριστής συλλογής στα ανακυκλώσιμα υλικά καθώς και στα οργανικά.

Με τη συμφωνία αυτή σηματοδοτείται η έναρξη λειτουργίας του προγράμματος.

(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΑΑΡ)


** Η είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:20/10/2017
Όγκος:87.225,84
CSE:74,580  0,880%
FTSE/CySE:44,570  0,930%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα30°C