Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Διευκρινίσεις από Έιντε ζητά το ελληνικό YΠΕΞ, τον καλεί να πει αν ο Τσαβούσογλου δέχθηκε κατάργηση των «παρεμβατικών δικαιωμάτων» και της Συνθήκης Εγγυήσεως από την πρώτη μέρα της λύσης      CNA   Επιστρέφει στην Λευκωσία ο Εϊντε, Δευτέρα πρωί συναντάται με τον ΠτΔ     CNA   Συλλούρης: Πολιτική πίεση στην Τουρκία και ευθυγράμμιση με τα συμφέροντα των ισχυρών      CNA   Ο Φάκελος της Κύπρου εξετάζεται για στοιχεία για αγνοουμένους, είπε ο Πρόεδρος της Βουλής     CNA   Ο Πρόεδρος επιδιώκει την συνεργασία όλων με στόχο την επανένωση, λέει ο Φωτίου     CNA   Λακκοτρύπης: Η Κύπρος συνεχίζει τον ενεργειακό της σχεδιασμό και αυτή είναι η απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα     CNA   Στο τελικό στάδιο η προκήρυξη του έργου δρόμου Πάφου – Πόλης, δήλωσε ο Υπ. Μεταφορών     CNA   Ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις στην Κω, αρχίζουν έργα για επιδιόρθωση των ζημιών στο λιμάνι     CNA   

Συμφωνία Δήμου Αγίας Νάπας για μείωση στερεών δημοτικών αποβλήτων ξενοδοχείων και άλλων μονάδων
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 19/06/2017 17:41


Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος και ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος Κώστας Χ`` Παναγιώτου υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα συμφωνία που αφορά το Πρόγραμμα μείωσης των στερεών δημοτικών αποβλήτων των παραλιακών ξενοδοχειακών μονάδων και πλησίον συναφών χώρων μαζικής παραγωγής αποβλήτων.

Η συμφωνία, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου, αποτελεί μνημόνιο συναντίληψης σε ό,τι αφορά την λειτουργία του εξοπλισμού, ο οποίος παραλήφθηκε από το Δήμο Αγίας Νάπας με σκοπό την προώθηση της χωριστής συλλογής στα ανακυκλώσιμα υλικά καθώς και στα οργανικά.

Με τη συμφωνία αυτή σηματοδοτείται η έναρξη λειτουργίας του προγράμματος.

(ΚΥΠΕ/ΚΧΡ/ΑΑΡ)


** Η είδηση εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου Rethink Reduce-Reuse-Recycle, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα LIFE+ της ΕΕ (Κωδικός έργου: LIFE13 INF/CY/000910). Ανάδοχος Φορέας: ΡΙΚ. Εταίροι: GreenDot Κύπρου, Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΚΥΠΕ και Fost Plus Βελγίου.
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:21/07/2017
Όγκος:155.153,38
CSE:75,990  0,080%
FTSE/CySE:45,540  0,110%
Λευκωσία37°C
Λάρνακα31°C