Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Πεύκο μεγάλης ηλικίας αποκόπηκε από εταιρεία καταγγέλλει ο Δήμος Εγκωμη
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/01/2020 16:02Ο Δήμος Έγκωμης καταγγέλλει, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, την παράνομη εκκοπή πεύκου μεγάλης ηλικίας, από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία και σημειώνει ότι έχει ενημερώσει σχετικά και το Τμήμα Δασών.
 
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "ο πεύκος είναι προστατευόμενο είδος δέντρου και η εκκοπή του μπορεί να γίνει μόνο μετά από άδεια υλοτομίας που εκδίδει το Τμήμα Δασών και αφού συντρέχουν σοβαροί λόγοι και στην προκειμένη περίπτωση δεν εξασφαλίσθηκε οιαδήποτε άδεια".
 
Το Τμήμα Δασών έχει ενημερωθεί από το Δήμο Έγκωμης και προβαίνει σε ενέργειες συμφώνως της νομοθεσίας, σημειώνεται, τέλος.

 (ΚΥΠΕ/ΑΑΓ/ΓΒΑ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C