Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

«Είδαν» θέματα της Ακτής Ολυμπίων, Δήμαρχος και τοπικοί φορείς
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λεμεσός 29/01/2020 12:32


Εισηγήσεις, προβληματισμούς και προβλήματα πολιτών, ναυαγοσωστών, χειμερινών κολυμβητών και άλλων οργανωμένων φορέων άκουσε ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης στη διάρκεια επιτόπιας σύσκεψης στην Ακτή Ολυμπίου που πραγματοποιήθηκε στις 7.30 το πρωί.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο ίδιος ο Δήμαρχος και πραγματοποιήθηκε στην παρουσία λειτουργών του Δήμου και άλλων τοπικών φορέων της πόλης. « Θέλαμε να συζητήσουμε με τους χρήστες της παραλίας, να συντονιστούμε αν θέλετε για τις περαιτέρω ενέργειες μας ώστε η Ακτή Ολυμπίου να γίνει ακόμη πιο προσιτή και ελκυστική προς του πολίτες. Ενημερώσαμε τους διάφορους φορείς για τους σχεδιασμούς μας, για τα έργα που προγραμματίζουμε και ακούσαμε επίσης τυχόν προβλήματα, ή εισηγήσεις που είχαν να μας κάνουν» ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης.

«Για παράδειγμα, ενημερώσαμε τους ναυαγοσώστες ότι σύντομα θα αντικατασταθούν οι πύργοι τους,  ενημερώσαμε τους χειμερινούς κολυμβητές για τις εργασίες επιδιόρθωσης των δημόσιων αποχωρητηρίων και αποδυτηρίων. Εργασίες και θέματα που θα βελτιώσουν αυτή την πανέμορφη παραλία της Λεμεσού», ανέφερε ο Δήμαρχος Λεμεσού.
 
(ΚΥΠΕ/ΜΚΩ/....)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C