Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Εκκληση Δήμου Λάρνακας για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων για μετακίνηση εγκαταστάσεων υγραερίου
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 27/01/2020 16:29


Έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τις αρμόδιες υπηρεσίες να εργαστούν ώστε να υπάρξει πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για τις εγκαταστάσεις υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας, απευθύνει ο Δήμος.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν στο Βασιλικό, τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του νέου τερματικό υγρών καυσίμων της κυπριακής Εταιρεία Πετρελαιοειδών Petrolina (Holdings) Public Ltd. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις διαθέτουν υπερσύγχρονο σύστημα ασφάλειας, ποιότητας και περιβαλλοντικής προστασίας».
 
Ο Δήμος Λάρνακας «καλεί όλους τους εμπλεκόμενους και τις υπηρεσίες να εργαστούν έτσι ώστε να υπάρξει πιστή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και για τις εγκαταστάσεις υγραερίου. Στόχος είναι σύντομα η Λάρνακα να καταστεί μια από τις πιο σύγχρονες, ωραίες πόλεις με ψηλή ποιότητα ζωής για την οποία ο κάθε δημότης αλλά και επισκέπτης θα είναι περήφανος».

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΗΦ)
 
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C