Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ο Πρόεδρος ζήτησε από Γενικό Εισαγγελέα διορισμό Ερευνητικής Επιτροπής για Συνεργατισμό     CNA   Εάν επιτευχθεί συμφωνία στα έξι σημεία Γκουτέρες, τότε δεν ανατρέπεται το ενδεχόμενο λύσης, είπε ο ΥΠΕΞ     CNA   Τον ρόλο του ΣΑ των ΗΕ στην αντιμετώπιση διεθνών και περιφερειακών ζητημάτων θα συζητήσουν Γκουτέρες - Λαβρόφ     CNA   Υπάρχει πιθανότητα δεύτερου γύρου, δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Ν. Μούδουρος αναλύοντας το σκηνικό στην Τουρκία     CNA   Περιμένουμε από το Eurogroup μια απόφαση ρύθμισης του ελληνικού χρέους, είπε ο Αλ. Τσίπρας     CNA   Μουντιάλ 2018: Με οδηγό τον Ρονάλντο πρώτη νίκη για Πορτογαλλία, 1-0 επί του Μαρόκου
Δελτί Δραστηριότητας Αποδήμων
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 18/06/2018 08:11 
10 Συντηρητικοί βουλευτές γιορτάζουν την 35η επέτειο επανεκλογής τους στο κοινοβούλιο


 
Στο κέντρο της αναμνηστικής φωτογραφίας ο Δώρος Παρτασίδης με τους βουλευτές David Amess(Southend West) Henry Bellingham (Norfolk North West) Alistair Burt (North East Bedfordshire)Christopher Chope (Christchurch) David Evennett (Erith & Crayford) Michael Fallon (Sevenoaks) Roger Gale (North Thanet)  Greg Knight (Yorkshire East) Edward Leigh (Gainsborough & Horncastle) and Nicholas Soames (Mid-Sussex).

Μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω από το πολυσυζητημένο θέμα του Brexit στο βρετανικό κοινοβούλιο, 10 αξιόλογοι και σημαντικοί βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος βρήκαν χρόνο για να γιόρτασαν τα 35χρονα συνεχιζόμενης επανεκλογής τους.

Σημειώνεται ότι το 1983 με την επανεκλογή της Πρωθυπουργού Margaret Thatcher  για δεύτερη θητεία εξελέγησαν επίσης περισσότεροι από 100 νέοι βουλευτές. Δέκα από αυτούς  συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους ως βουλευτές ανάμεσα στους οποίους και ο Sir Roger Gale, Πρόεδρος της διακοινοβουλευτικής επιτροπής για την Κύπρο.
 
Κατά τα τελευταία 30 χρόνια ο διακεκριμένος φωτογράφος Δώρος Παρτασίδης λόγω των φιλικών του σχέσεων  με τους βουλευτές τον καλούν για να καλύψει τη συνάντηση με αναμνηστικές φωτογραφίες. Σε ένδειξη εκτίμησης για την προσφορά του τον κάλεσαν να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Στο τέλος της φωτογραφικής κάλυψης, οι βουλευτές δώρισαν στον κ. Παρτασίδη ένα ασημένιο δοχείο το οποίο διακοσμεί το οικογενειακό του σπίτι. 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:20/06/2018
Όγκος:221.100,29
CSE:68,430  0,470%
FTSE/CySE:40,870  0,490%
Λευκωσία33°C
Λάρνακα30°C