Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Διαδικτυακή συμβουλευτική παιδιών και ενηλίκων μέσω skype προσφέρει ο Δήμος Λάρνακας
ΚΥΠΕ Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 07/04/2020 10:46


Διαδικτυακή συμβουλευτική παιδιών και ενηλίκων μέσω skype προσφέρει ο Δήμος Λάρνακας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με την Εκπαιδεύτρια Ψυχολογίας του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας Λουΐζα Μιχαήλ διεξάγουν διαδικτυακή συμβουλευτική παιδιών και ενηλίκων Δήμου Λάρνακας μέσω skype στον λογαριασμό Skype name: Louiza Michael louiza-m, με στόχο την στήριξη και την ψυχοεκπαίδευση εν καιρώ πανδημίας».
 
Θα διεξάγονται προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις ατομικές ή σε ομάδες με μέγιστο αριθμό τριών συμμετεχόντων, διάρκειας 45 λεπτών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν στο email symvouleutiki.asdl@gmail.com το ονοματεπώνυμο τους, την ημερομηνία γέννησης, το email και το αίτημα συμβουλευτικής υποστήριξης που τους ενδιαφέρει».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «σε περίπτωση που το αίτημα αφορά ανήλικο, το email με το αίτημα θα πρέπει να σταλεί από τον γονέα/ ή και τον κηδεμόνα ο οποίος θα δίνει την συγκατάθεση του. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο μετά από πρόσκληση από το Skype name της κας. Μιχαήλ.

Σημειώνεται ότι «βάση του Νόμου περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων, τα στοιχεία των ενδιαφερομένων θα χρησιμοποιηθούν μονό μέσα στα πλαίσια των αναγκών της διαδικτυακής συμβουλευτικής παιδιών και ενηλίκων».

(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΓΒΑ)  
 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C