Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Βράβευση Κισσόνεργας ως “ Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου' σε δύο κατηγορίες
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 25/02/2020 18:41 Σε ειδική τελετή που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο χτες, απονεμήθηκε στην Κισσόνεργα το βραβείο `Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου` σε δύο κατηγορίες, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ. Κισσόνεργας Γιώργο Στυλιανού.

Σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Στυλιανού ανέφερε πως σε  συνέχεια σχετικού διαγωνισμού που προκήρυξε το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης  (ΚΥΚΠΕΕ) και αξιολόγησης που έγινε από Ειδική  Επιστημονική Επιτροπή στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, η Κισσόνεργα έλαβε το  βραβείο `Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου` σε δύο κατηγορίες :
 
1.     Στην κατηγορία Διαχείριση Αποβλήτων  για το έργο «1η Κοινότητα στην Ανακύκλωση` και
2.     Στην κατηγορία Αειφόρος Ενεργειακή Κατανάλωση  για το έργο «1η Κοινότητα στην εφαρμογή σχεδίου εξοικονόμησης ενέργειας στον οδικό φωτισμό (φώτα LED)
 
Τα βραβεία παρέλαβε ο ίδιος , όπως είπε, ως  Πρόεδρος του Κ.Σ. Κισσόνεργας.

Ο κ.  Στυλιανού,  δήλωσε ότι η  βράβευση της Κισσόνεργας ως `Πράσινης Κοινότητας της Κύπρου` σε δύο μάλιστα κατηγορίες είναι  πολύ τιμητική για την κοινότητα και τους δημότες της, αφού αποτελεί επιστέγασμα στοχευόμενων   προσπαθειών του Κ.Σ. Κισσόνεργας για προστασία του περιβάλλοντος. 

Συνεχίζοντας, ο κ. Στυλιανού, ανέφερε ότι σε αυτούς που αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια  είναι στους Κισσονεργίτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στα καλέσματα και στις πράσινες πολιτικές που εφαρμόζει το Κοινοτικό Συμβούλιο τα τελευταία χρόνια.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ)  
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C