Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Έκκληση Επάρχου Πάφου για αποφυγή αχρείαστων επισκέψεων στην Επαρχιακή Διοίκηση
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 14/03/2020 14:09


Έκκληση απευθύνει προς το κοινό η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου να αποφεύγει τις επισκέψεις στην Επαρχιακή Διοίκηση εκτός για σοβαρούς λόγους.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Λάμπρου ανέφερε πως το κοινό προτρέπεται  να αποφεύγει τις επισκέψεις του στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου εκτός για σοβαρούς ή επείγουσας μορφής λόγους.

Επίσης, συνέχισε, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά ή/και ηλεκτρονικά στα τηλέφωνα 26801101, 26801200, 26801143
και 26801113.

Η Έπαρχος Πάφου είπε πως βρίσκονται στην Επαρχιακή Διοίκηση για να εξυπηρετούν τον κόσμο αλλά θα πρέπει να αποφεύγονται οι επισκέψεις παρά μόνο για σοβαρούς λόγους, ώστε, όπως είπε, να αποφευχθεί ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. . 

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Λάμπρου, είπε πως σε τρεις χώρους , στην Επαρχιακή Διοίκηση, όπου παραλαμβάνονται αιτήσεις  και υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση κοινού, παρήγγειλαν διαχωριστικά για σκοπούς ασφάλειας τόσο του προσωπικού , όσο και των επισκεπτών .

Επιπρόσθετα συνέχισε, με βάση εγκύκλιο που κυκλοφόρησε, στις εισόδους υπάρχει σχετικό αντισηπτικό, και οι καθαρίστριες εκεί που συχνάζει περισσότερος κόσμος,  πριν ή μετά από συνεδρίες προχωρούν με αντισηπτικά στον καθαρισμό πόμολων χερουλιών σε πόρτες, στα τραπέζια και τα λοιπά. 


(ΚΥΠΕ/ΚΠ/MK) 

 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C