Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Δύο εκ. το πλεόνασμα του Δ. Πέγειας το 2019, σύμφωνα με τον Μ. Λάμπρου
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 11/02/2020 11:36


Σταθεροποιήθηκαν τα οικονομικά του Δήμου Πέγειας σημειώνοντας ένα πολύ σημαντικό πλεόνασμα το 2019 της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πέγειας Μαρίνο Λάμπρου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Λάμπρου εκτίμησε πως η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν ωφελεί τον Δήμο Πέγειας αλλά ούτε και τους δημότες της.Χαρακτήρισε δύσκολο το έτος 2019, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις συζητήσεις που έγιναν για το θέμα της τοπικής μεταρρύθμισης.

Ακολούθως ο κ. Λάμπρου αναφέρθηκε στο τοπικό σχέδιο, σημειώνοντας πως ο Δήμος Πέγειας πήρε παράταση ενός μηνός,  ώστε να γίνουν περαιτέρω συζητήσεις και για να εκφράσει και τις προτάσεις της η τοπική αρχή. Ο κ. Λάμπρου χαρακτήρισε πολύ σοβαρό το θέμα του τοπικού σχεδίου, αφού , όπως ανέφερε, αυτό αποτελεί τον  σχεδιασμό της Πέγειας για τα επόμενα 20 έτη, είναι η ένταξη σε οικιστικές βάσεις, σημειώνοντας πως από το 2005  είναι, που δεν έχει γίνει οτιδήποτε στην Πέγεια.

Ο Δήμαρχος Πέγειας αναφέρθηκε και στη συνάντηση του στην Δρούσια με τον Υπουργό Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Καδή, σημειώνοντας πως συζήτησαν για το θέμα της κατασκευής του παραλιακού πεζόδρομου σε όλο το τμήμα του Natura. Ήδη, συνέχισε, η τοπική αρχή έχει λάβει την έγκριση από το Τμήμα Δασών.


(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C