Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Ο Δήμος Έγκωμης βραβεύεται με την Πράσινη Σημαία για 2η συνεχή χρονιά
ΚΥΠΕ - ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 24/01/2020 15:21


Ο  Δήμος Έγκωμης για 2η συνεχή χρονιά βραβεύεται στα Παγκύπρια Βραβεία «Πράσινες Πόλεις και Πράσινες Κοινότητες της Κύπρου» ως «Πράσινη Πόλη της Κύπρου» και θα του απονεμηθεί η Πράσινη Σημαία, σε ειδική επίσημη τελετή, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Έγκωμης αναφέρει ότι η επίδοση της Πράσινης Σημαίας θα γίνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.
 
Συγκεκριμένα ο Δήμος Έγκωμης θα βραβευθεί στην κατηγορία «Πράσινες πόλεις – Αστική βιοποικιλότητα» για τα έργα «Εξωραϊσμός με φύτευση χώρου πρασίνου παρά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας» και «Δημιουργία οικολογικού πάρκου, αφιερωμένου στον Σάββα Φιλίππου».

Παράλληλα, με τη βράβευσή του, θα ενταχθεί αυτόματα και στο Δίκτυο των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων της Κύπρου του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης.
 
Οι βραβεύσεις γίνονται μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των υποψηφίων έργων, από επιστημονική επιτροπή αξιολόγησης, η οποία συνεδρίασε στην παρουσία και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, Κλέλιας Βασιλείου, και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων.

(ΚΥΠΕ/ΕΛΑ/ΓΒΑ) 
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C