Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Τα κράτη-μέλη δεν θέλουν να συνομιλήσουν με την Τουρκία, εφόσον δεν σταματά την γεώτρηση στην Κύπρο, λέει ο Μπορέλ      CNA   Το σταδιακό άνοιγμα των οδοφραγμάτων είναι μια πολύ λογική διευθέτηση, λέει στο ΚΥΠΕ ο Καθηγητής Καραγιάννης     CNA   Η σκέψη στα παιδιά που βίωσαν τραυματικά τον εγκλεισμό αναφέρει η Επίτροπος Δ. Μιχαηλίδου, για την Ημέρα Παιδιού     CNA   Brexit: Κατηγορίες Μπαρνιέ κατά Τζόνσον και προειδοποίηση για ‘no deal’

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών για Υπηκόους Τρίτων Χωρών από τον Δήμο Λάρνακας
ΚΥΠΕ - Φανίτσα Ζαννέττου - Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 04/02/2020 09:37


Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών για Υπηκόους Τρίτων Χωρών διοργανώνουν τον Φεβρουάριο ο Δήμος Λάρνακας και η οργάνωση «ΟΑΣΙΣ».

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με την οργάνωση «ΟΑΣΙΣ» διοργανώνει μαθήματα Πρώτων Βοηθειών για Υπηκόους Τρίτων Χωρών, δηλαδή ατόμων που είναι πρόσφυγες, αιτητές ασύλου και μετανάστες που ζουν στην πόλη και επαρχία Λάρνακας».

Τα μαθήματα εντάσσονται στις δραστηριότητες που αναπτύσσει το πρόγραμμα “Ανοιχτή Κοινωνία ” που υλοποιεί ο Δήμος Λάρνακας και αποσκοπούν στην κατάρτιση, την εκπαίδευση και την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων των Υπηκόων Τρίτων Χωρών και είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα «Ανοιχτή Κοινωνία» συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν σε δύο ομάδες και θα διεξαχθούν στο κτίριο της οργάνωσης «ΟΑΣΙΣ», την Τετάρτη 19/2/2020 από τις δέκα το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι και την Παρασκευή 21/2/2020 τις ίδιες ώρες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για επιβεβαίωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην Έλενα Νικολάου, οργάνωση «ΟΑΣΙΣ» στο τηλέφωνο 24002266 στο Email: oasisprojectevents@gmail.com και στο Facebook: Oasis Project.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Aνοιχτή Κοινωνία» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από τις ιστοσελίδες : www.opensociety.com.cy | larnakaopensociety@gmail.com. Αρμόδιος λειτουργός/ συντονιστής : Δημήτρης Γεωργίου d.georgiou@larnaka.com
(ΚΥΠΕ/ΦΖ/ΜΚ)
 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία29°C
Λάρνακα26°C