Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Ένα κρούσμα της νόσου COVID-19 από σύνολο 2,363 εργαστηριακών διαγνώσεων στην Κύπρο     CNA   Η πανδημία απέδειξε ανάγκη για περαιτέρω συνεργασία, είπαν Αναστασιάδης - Σίσι σε επικοινωνία τους     CNA   -Σύσκεψη Επιστημονικής Ομάδας με Πρόεδρο την ερχόμενη Τρίτη     CNA   Η Κύπρος στη λίστα των χωρών που μπορούν να στέλνουν επισκέπτες στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου     CNA   Επιστρέφουν 323 παιδιά της ειδικής εκπαίδευσης στα σχολεία, με απόφαση της Ειδικής Επιτροπής     CNA   -Πέντε μέλη της Επιστημονικής Ομάδας θα συμμετέχουν τη Δευτέρα στην τηλεδιάσκεψη Τ. Επιτροπής για Υγεία     CNA   -Τα σποραδικά κρούσματα, να είναι μέρος της νέας κανονικότητας μας, λέει ο Καθ. Καραγιάννης     CNA   -Έλλειμμα €73 εκατ. το τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου λόγω κορωνοϊού     CNA   --

Ο Δ. Πάφου στηρίζει τους φορείς κοινωνικής μέριμνας της πόλης
ΚΥΠΕ - Κική Περικλέους - ΚΥΠΡΟΣ/Πάφος 12/02/2020 22:56Ο Δήμος Πάφου στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής ενισχύει κάθε χρόνο σημαντικά φορείς και σωματεία της πόλης που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Η ετήσια χορηγία του Δήμου δόθηκε  φέτος κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε απόψε  στον Πολυχώρο «Αττικόν».

Κύριος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν  ο κ. Κωνσταντίνος ΓΕ. Αθανασόπουλος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολις και του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ειδικός Συνεργάτης της Ελληνικής Βουλής και Δικηγόρος στα τρία Ανώτατα Δικαστήρια της Ελλάδος και στα Ευρωπαϊκά, Λουξεμβούργο, Στρασβούργο, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: « Διαχείριση Μεταναστευτικών Ροών και η ανάγκη Κοινωνικής Συνοχής».

Σύμφωνα με σχετική εκδήλωση του Δ. Πάφου, η εκδήλωση περιλάμβανε  επίσης σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή παιδιών από το Κέντρο Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιού Κ. Πάφου, και την Παιδική Χορωδία του Δήμου Πάφου.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί τον άμεσο αποδέκτη των κοινωνικών προβλημάτων και ενισχύοντας τους φορείς αυτούς ο Δήμος Πάφου στηρίζει τις υπηρεσίες που συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, γι’ αυτό και καλεί τους δημότες του να δώσουν μαζικά το παρόν τους στην εκδήλωση, καταλήγει η ανακοίνωση.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ) 


 

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:29/05/2020
Όγκος:74.640.84
CSE:47.880  0.740%
FTSE/CySE:28.450  0.740%
Λευκωσία26°C
Λάρνακα27°C