Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Trending-news
     CNA   Την αλληλεγγύη του για τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, εξέφρασε ο Μακρόν στον Κ. Μητσοτάκη     CNA   Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ, λέει στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της πρεσβείας     CNA   Την Κυριακή στην παρουσία του Προέδρου η κηδεία του Νίκου Μούγιαρη στην Αθηένου     CNA   Με αίτηση στον Έπαρχο η βοήθεια στους ιδιοκτήτες σπιτιών στις «Λίμνες» στο Πισσούρι     CNA   Μοσχεύματα από την Κύπρο δίνουν ελπίδα ζωής σε ασθενείς στο Ισραήλ     CNA   

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική μετά από διαρροή αερίου στο λιμάνι Λεμεσού
ΚΥΠΕ - Σταύρος Κονιώτης - Κύπρος/ΛΕΜΕΣΟΣ 29/03/2018 21:08


 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για αντιμετώπιση περιστατικού διαρροής αερίου από κυλίνδρους που βρίσκονται έξω από το λιμάνι Λεμεσού.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο λιμενάρχης, Παναγιώτης Αγαθοκλέους, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ασετιλίνη, ωστόσο αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η Υπηρεσία λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για αντιμετώπιση του περιστατικού, με πρώτο τη ψύξη των κυλίνδρων ώστε να μην υπάρξει κανένα ενδεχόμενο ανάφλεξης.

(ΚΥΠΕ)

Η πλήρης είδηση είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΚΥΠΕ. Αίτηση Συνδρομητή

*Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΚΥΠΕ και παραχωρούνται μόνον σε συνδρομητές για συγκεκριμένη χρήση.
   

Κλείσιμο:22/08/2019
Όγκος:185.422.16
CSE:70.390  0.770%
FTSE/CySE:42.280  0.810%
Λευκωσία36°C
Λάρνακα35°C